Hjemmesideprogram Hjælp

Slet en side fra mit website

Efterhånden som dit website vokser og udvikler sig, kan du vælge at slette nogle af dine sider.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Klik på panelet Sider øverst til højre.
    Klik på Sider
  4. Rul til den side, du vil slette, klik på knappen med tre prikker længst til højre, og klik på Slet side.
    Klik på Slet side
  5. Klik på Slet når advarselsvinduet vises.
  6. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultatet.
  7. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).