Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Slet en side fra mit website

Efterhånden som dit website vokser og udvikler sig, kan du vælge at slette nogle af dine sider.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger hjemmeside eller Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideprogram.
  4. I Site -navigation skal du føre musen hen over den side, du vil ændre, og vælge dentandhjulsikon for sideindstillinger Menuen Indstillinger. I mobilappen skal du vælge Sider og derefter vælgelodret kebab-menu med tre prikker menuen.
  5. Vælg Slet side .
  6. Vælg Slet for at bekræfte, at du virkelig vil fjerne denne side. Hvis du skifter mening, skal du gendanne din hjemmeside fra en sikkerhedskopi.
  7. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .