Rediger min domænevideresendelse

Rediger indstillingerne for dit videresendte domæne, hvis du skal ændre destinations-webadressen eller tilføje maskering.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Under Videresendelse skal du vælge Rediger ved siden af Domæne eller Underdomæne.
  5. Rediger de nuværende indstillinger for videresendelse, eller tilføj nye indstillinger.
  6. Vælg Gem.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.

Relateret trin

• Hvis www-versionen af dit domænenavn også skal videresende, skal du sørge for, at www A-record peger på @.

Flere oplysninger

• Ikke alle websites kan maskeres. Hvis dit maskerede domæne viser en tom, hvid side, skal du skifte til Kun videresendelse eller kontakte din vært for at høre, om maskering kan tillades.
  • Hold dit domæne aktivt og undgå udløb ved at aktivere automatisk fornyelse.