Rediger min domænevideresendelse

Rediger indstillingerne for din domænevideresendelse for at ændre viderestillingsdestinationen, viderestillingstypen eller maskeringsoplysningerne.

1. Log på domæneporteføljen for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg afkrydsningsfelterne ved siden af de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ved siden af Domænenavn, og vælg derefter Vælg alle.
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Videresend i handlingsmenuen.
    • Afhængigt af størrelsen på din skærm skal du muligvis vælge menuen Mere og rulle ned for at se Videresend.
  4. Rediger de nuværende indstillinger for videresendelse, eller tilføj nye indstillinger.
  5. Vælg Gem.
    • Hvis dit domæne har domænebeskyttelse , skal du bekræfte din identitet. Hvis totrinsbekræftelse (2SV) har været slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi sendte via SMS, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste den engangsadgangskode, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.

Relateret trin

• Hvis www-versionen af dit domænenavn også skal videresende, skal du sørge for, at www A-record peger på @.

Flere oplysninger

• Ikke alle websites kan maskeres. Hvis dit maskerede domæne viser en tom, hvid side, skal du skifte til Kun videresendelse eller kontakte din vært for at høre, om maskering kan tillades.
  • Konfigurer totrinsbekræftelse for at få den bedste sikkerhed til dine domæner og din konto.
  • Beskyt dit domæne fra utilsigtede udløb og uautoriserede handlinger ved at tilføje eller opgradere Domænebeskyttelse.