Videresend mit GoDaddy-domæne

Videresend dit domæne, som er registreret hos GoDaddy, for at sende besøgende videre til en anden side, når de besøger dit domæne. Det er en fordel at videresende, når du allerede har opbygget en hjemmeside et andet sted, eller hvis du vil knytte dit domæne til en side på sociale medier.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Under Videresendelse vælger du Tilføj domæne ved siden af Domæne eller Underdomæne. Hvis du vælger et underdomæne, skal du angive underdomænet (maks. 63 tegn) i feltet Underdomæne.
  5. Vælg http:// eller https:// fra rullemenuen for den destinations-webadresse, som dit domæne videresender til.

Bemærk: Dette felt er specifikt kun til URL-adressen. Domænet, som bliver viderestillet, vil ikke være SSL-aktiveret eller blive viderestillet over https, da den funktionalitet ikke er understøttet på nuværende tidspunkt. Du kan måske konfigurere https–-aktiveret viderestilling gennem din hostingplatform.

6. Angiv videresendelsesadressen i feltet Destinations-webadresse. Det er her, vi sender besøgende, når de indtaster dit domæne i browserens adressefelt.
    • Det første eller sidste tegn skal være et tal eller et bogstav
    • Punktummer (.) understøttes
    • Maks. 1000 tegn
    • Flere punktummer efter hinanden (…) understøttes ikke
    • Understregningstegn (_) understøttes ikke
  7. Vælg din Videresendelsestype, enten Permanent (301) eller Midlertidigt (302).
  8. (Valgfrit) Vælg Videresend med maskering og angiv dine maskeringsoplysninger.
    • Titel: En kort sætning (maks. 80 tegn), der vises i browserfanen og søgeresultaterne.
    • Beskrivelse: En kort beskrivelse (maks. 150 tegn) af din website, som bliver vist i kan vises i søgeresultater.
    • Nøgleord: En liste med nøgleord (maks. 500 tegn), som beskriver din hjemmesides indhold og formål.
  9. Vælg Gem. Vi opdaterer automatisk dit domæne til GoDaddy-navneservere, hvis de ikke er hos os.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.

Relateret trin

• Hvis www-versionen af dit domænenavn også skal videresende, skal du sørge for, at www CNAME peger på @.

Flere oplysninger

• Tilføjelse af videresendelse anvender en skabelon til din DNS, og din @ A-post bliver låst. Hvis du skal ændre den pågældende A-post , skal du først slette videresendelse.
  • Ikke alle websites kan maskeres, og viser måske en fejl eller blank, hvid skærm. Skift til Kun videresendelse eller kontakt din host vedrørende tilladelse af maskering, hvis dit maskerede domæne ikke fungerer som forventet.
  • Hold dit domæne aktivt og undgå udløb ved at aktivere automatisk fornyelse.