Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger mine virksomhedsoplysninger

Når du tilmelder dig onlinebutikken, bruger den dine indstillinger til automatisk at udfylde de fleste af dine virksomhedsoplysninger. Nogle gange er du måske nødt til at finjustere indstillingerne: din virksomhed kan være i Storbritannien, men du sælger primært produkter i USA.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Gå til fanen Indstillinger , og klik på Forretningsoplysninger .
  3. Under fanen Generelt blev de fleste af dine grundlæggende virksomhedsoplysninger udfyldt automatisk, da du oprettede din butik. Du kan dog ændre disse felter efter behov:
    • Land/region: Brug menuen til at vælge et andet land. (Flere landevalg vil blive tilføjet i fremtiden.) Vær opmærksom på, at dit valg kan påvirke din tilgængelige betalingsmetode, da ikke alle metoder understøttes over hele verden.
      • Australien (understøtter Stripe og PayPal)
      • Canada (understøtter Stripe og PayPal)
      • Irland (understøtter Stripe og PayPal)
      • New Zealand (understøtter kun PayPal)
      • Filippinerne (understøtter kun PayPal)
      • Singapore (understøtter kun PayPal)
      • Storbritannien (understøtter Stripe og PayPal)
      • USA (understøtter Stripe og PayPal)
      Vælg Land/region og valuta
    • Valuta: Som standard er valutaen parret med dit valg af land/region . Hvis du ændrer valuta, kan det tage flere minutter, før ændringen finder anvendelse i hele din butik.
      • Australsk dollar (AUD)
      • Britisk pund (GBP)
      • Canadisk dollar (CAD)
      • Euro (EUR)
      • New Zealand dollar (NZD)
      • Filippinsk peso (PHP)
      • Singapore dollar (SGD)
      • Amerikansk dollar (USD)
      • Bemærk: Hvis du ændrer valuta, når du begynder at sælge produkter, nulstilles sektionerne Dashboard og Snapshot og Ugentlig opdeling til nul ( flere oplysninger ).

• Målesystem: Du kan skifte mellem US/Imperial og metrisk system, hvis det er nødvendigt. Den målenhed, du vælger, bruges til at bestemme forsendelsesgebyrer, hvis du konfigurerer en vægtbaseret forsendelsesmetode.
      Vælg Målesystem
    • Datoformat: Du kan også vælge imellem tre formater, så de matcher, hvor du sælger produkter. Dette datoformat vises i dine ordrebekræftelses -e -mails og fakturaer.
      Vælg Datoformat
  4. Klik på Gem for at anvende dine ændringer.