Hjemmesider + Markedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger mine virksomhedsoplysninger

Din webshop bruger dine butiksindstillinger til automatisk at udfylde de fleste af dine virksomhedsoplysninger. Du kan se disse oplysninger vises i din butiks e -mails og fakturaer.

I nogle tilfælde er du måske nødt til at finjustere disse indstillinger. Hvis din virksomhed f.eks. Er beliggende i et andet land end dine målkunder.

  • Gå til din GoDaddy produktside.
  • Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  • På dit Dashboard skal du udvide Butik og derefter vælge Indstillinger .
  • Bemærk: Yahoo- og AOL -e -mailadresser fungerer ikke med Websites + Marketing -butiksindstillinger på grund af disse udbyders strenge politikker.
  • Under fanen Generelt blev de fleste af dine grundlæggende virksomhedsoplysninger udfyldt automatisk, da du oprettede din butik. Du kan dog ændre disse felter efter behov:
    • Land/region: Brug menuen til at vælge et andet land. Dit valg kan påvirke dine tilgængelige betalingsmetoder (f.eks. Stripe eller PayPal), da ikke alle metoder understøttes over hele verden.
    • Valuta: Som standard er valutaen parret med dit valg af land/region . F.eks. Australske dollar (AUD), brasiliansk real (BRL), euro (EUR), japansk yen (JP ¥) osv. Hvis du ændrer valuta, kan det tage flere minutter, før ændringen anvendes i hele din butik.
    • Målesystem: Skift om nødvendigt mellem det amerikanske/kejserlige og det metriske system. Den målenhed, du vælger, bruges til at bestemme forsendelsesgebyrer, hvis du konfigurerer en vægtbaseret forsendelsesmetode.
    • Datoformat: Vælg mellem tre formater, så de passer til det sted, hvor du sælger produkter. Dette datoformat vises i dine ordrebekræftelses -e -mails og fakturaer.
  • Vælg Gem for at anvende dine ændringer.
    1. Relateret trin

      Du skal muligvis også opdatere din forsendelsesadresse.
      1. På dit Dashboard skal du udvide Butik og derefter vælge Indstillinger .
      2. Vælg Levering .
      3. Vælg derefter Skift placering .

      Flere oplysninger