Rediger produkter i min webshop

Når du har tilføjet fysiske produkter (eller digitale produkter ), skal du importere produkter fra en CSV -fil eller importere Square -produkter , redigere eller tilføje produktdetaljer.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. I dit Dashboard, skal du vælge Erhvervs- og under Produkter vælge produkter.
  1. Vælg et produkts navn for at redigere det, eller vælg Hurtig redigering .
  2. Tilføj eller rediger oplysninger i et hvilket som helst af de redigerbare felter, såsom produktnavn, pris, kategori, beskrivelse eller andre felter.
  3. Bemærk: Hvis du har importeret produkter fra Square, kan nedtonede felter som f.eks. Antal måske ikke redigeres. Produktbeholdning angives på din Square -konto, ikke i Lagerbeholdning & Fanen Indstillinger . Mængde opdateres hvert 15. minut, hvis der registreres ændringer i din Square -konto. Hvis der ikke er nogen ændringer, kontrollerer Webshop feltet hvert 30. minut, derefter 45 minutter og derefter 60 minutter.

4. Når du er færdig, skal du vælge Gem .