Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Anmod om delegeret adgang til mine forhandlerkundekonti

Hvis du har brug for at hjælpe en kunde med at administrere deres konto, kan du anmode om adgang for delegerede i RCC (Reseller Control Center). Med delegeret adgang kan du administrere din kundes konto uden at skulle bruge kontoens adgangskode.

Påkrævet: Gå til din kundes konto, skal du have to-trins-godkendelse er aktiveret på din GoDaddy-konto.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Vælg Rapporter, og klik derefter på Kundesøgning .
  3. Klik på kundenavnet for den konto, du vil have adgang til.
  4. Klik på Anmod om adgang, og vælg dit foretrukne adgangsniveau. Din kunde modtager en e -mail for at godkende din anmodning.

Bemærk: Du skal kun anmode om adgang for eksisterende kunder, eller hvis du vil foretage køb med delegeret adgang. Alle nye kunder har automatisk begrænset adgang aktiveret.