Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Accepter en anmodning om at få adgang til min konto

Hvis du modtager en e -mail fra GoDaddy om, at nogen anmoder om adgang til din GoDaddy -konto, betyder det, at personen beder om adgang for delegerede.

Delegeret adgang giver en anden person at åbne og bruge dine GoDaddy -produkter uden at skulle kende din adgangskode til din konto. Du kan få yderligere oplysninger i Hvad er adgang for delegerede?

1. I den e -mailanmodning, du modtog, skal du klikke på Log ind og give adgang .
  2. Log ind på din GoDaddy-konto.
  3. Klik på Bekræft adgang . Personen er nu en delegeret person og kan åbne og bruge produkter på din GoDaddy -konto uden adgangskoder.