Gendan min database i Windows Hosting

Du kan gendanne en MySQL -database fra en sikkerhedskopi, hvis originalen bliver hacket eller beskadiget. Følg disse trin for at gendanne en MySQL -database fra den manuelle sikkerhedskopi, som du opretter i Plesk.

Påkrævet: Der skal være mindst én bruger, som er tilknyttet MySQL -databasen, før den kan gendannes ved hjælp af disse trin.

Bemærk: Gendannelse af MS-SQL-databaser understøttes ikke.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting .
  3. Ved siden af den Windows -hostingkonto, som du vil bruge, skal du vælge Administrer .
  4. I Kontrolpanel skal du vælge Plesk -admin .
  5. I navigationen til venstre skal du vælge Databaser .
  6. Vælg Importér dump . Vinduet Importér database dump vises.
  7. Vælg Upload og vælg derefter Gennemse for at vælge et ZIP -arkiv på din computer. Eller vælg Importer for at vælge en fil fra mappen.
  8. Vælg Gendan databasen igen, og vælg derefter OK .