Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Gendan min Gen 4 VPS fra en sikkerhedskopi

Du kan gendanne din 4. generations VPS fra en manuel eller automatisk sikkerhedskopi når som helst.

Skal udfyldes: Du skal have mindst én manuel (efter behov) eller én automatisk sikkerhedskopifil for at gendanne serveren på denne måde.
  1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere.
  3. Ved siden af den 4. generations VPS, som du vil gendanne, skal du klikke på Administrer .
  4. I øverste venstre hjørne af kontoen Dashboard, skal du vælge backups.
    vælg sikkerhedskopier
  5. I afsnittet Efter behov eller Automatisk skal du klikke på ikonet med de tre prikker for den fil, du vil gendanne fra, og vælge Gendan .

Bemærk: Efter behov viser dine manuelle sikkerhedskopier (hvis du har nogen), og afsnittet Automatisk viser automatiske sikkerhedskopier, som vi har lavet til dig.

6. Læs forklaringen, så du er sikker på, at det er det, som du vil. Fortsæt ved at indtaste en Ny adgangskode, som skal bruges sammen med den gendannede server. Dette kan være den samme adgangskode som den, du bruger nu, eller en ny. Du vælger selv. Uanset hvad skal din adgangskode overholde de angivne krav.
  7. Indtast den nye adgangskode i feltet Bekræft adgangskode.
  8. Klik på Gendan. Vi gendanner din server ved hjælp af sikkerhedskopifilen. Dette kan tage et par minutter, og når vi er færdige, vil du se siden med indstillinger for den gendannede server.