Gennemse e -mail -spamproblemer på din server

Alle vores servere har mulighed for at sende mail som standard, men serveren kan også bruges til at sende spam uden din viden. Dette skyldes typisk en kompromitteret e -mailadgangskode eller med et script på dit website (r).

Tegn på et SPAM -problem

1. Din daglige mængde tilladte udgående e -mail -relæer (som standard 5000) nås regelmæssigt.
  2. Du kan slet ikke sende e -mail og modtage bounceback -meddelelser som f.eks. "Fejl i levering af meddelelser" eller "Adgang til dette mailsystem er blevet blokeret."
  3. Køen til udgående post i WHM Mail Queue Manager eller Plesk Mail Queue er fuld eller behandles ikke.

Undersøgelse

SPAM kan hurtigt sætte din virksomhed i stå. Hvis du mener, at din server sender spam, er det vigtigt hurtigt at identificere, løse og forhindre yderligere problemer.

Fremgangsmåde
Find spam -afsendere i WHM
Find spam -afsendere i Plesk Linux
Find spam -afsendere med Postfix med SSH
Find spam -afsendere med Exim med SSH
Find spam -afsendere ved brug af Mailenable med Plesk Windows
Aktivér PHPMail -logning ved hjælp af WHM
Aktivér PHPMail -logning i Plesk Linux
Aktivér PHPMail -logning i Plesk Windows
Forhindre spam -problemer på din server

GoDaddy -hostingtjenester

Vores servereksperter kan kontrollere dine mail- og websitelogfiler for at hjælpe med at identificere SPAM -problemer, løse problemer såsom en kompromitteret adgangskode og anbefale ændringer til eventuelle problemer, som vi ikke kan løse (f.eks. Sikring af en kontaktformular). Vores GoDaddy -guider er tilgængelige, hvis du vil vide mere om denne service.