Find spam -afsendere med MailEnable med Plesk Windows

Navigering i MailEnable -logfilerne på en Windows -server kan være lidt af en udfordring, men det er sandsynligt, at spam kommer fra en kompromitteret e -mailkonto eller et ondsindet script. Du kan bruge et PowerShell -script til at kontrollere MailEnable SMTP -log for e -mailkonti med høj relæbrug.

Advarsel: Vær opmærksom på, at vi leverer dette script, som det er. Vores hosting -supportteams kan ikke hjælpe med dette script, hvis det ikke fungerer som forventet.

Opret en læsbar log

1. Aktivér administratoradgang på din Gen 3 eller Gen 4 server, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Opret forbindelse til din Windows -server ved hjælp af Fjernskrivebord (RDC) .
  3. I Windows Stifinder kan du navigere til C: \ drevet og oprette et bibliotek med navnet temp .
  4. Klik på Windows-ikonet og kør det indbyggede Notepad- program.
  5. Indsæt følgende kode i det tomme Notesblok -dokument, der åbnes.

Script til spamkontrol - Windows 2016 og nyere
    #Angiv stien til SMTP -logfiler$P ath = "C: \ Program Files (x86) \ Mail Enable \ Logging \ SMTP" #Angiv de filer, du vil scanne$F ileType = "SMTP-Aktivitet-*. log" #Angiv, hvor du ønsker, at output skal logges$O utputFile = "C: \ temp \ spamcheck.log" #Få alle linjer fra logfilen (e), som indeholder "SMTP-OU" og "FROM:< $i="Get-ChildItem" $path="" -filter="" $filetype|="" get-content="" |="" where-object="" {="" $_="" -match="" "smtp-ou"}="" |="" select-string="" -pattern="">< -casesensitive="" #extract="" the="" email="" addresses="" from="" the="" prior="" results,="" get="" a="" count="" for="" each="" unique="" address,="" and="" print="" those="" results="" to="" a="" file="" [regex]::matches($i,=""><>< .+?(?="\"> ) ') |%{$_.value} | Gruppe -objekt -NoElement | Sort -Object -Aftagende antal | FT -Auto | Ud -fil -filsti$O utputFile

Bemærk: Stien til SMTP -logfiler kan være forskellig afhængigt af den version af Plesk, der er installeret. Du skal muligvis ændre de første linjer i scriptet og erstatte den korrekte sti til SMTP -logfiler.

Script til spamkontrol - Nødvendig ændring til Windows 2012 -servere
    #Angiv stien til SMTP -logfiler$P ath = "C: \ Program Files (x86) \ Parallels \ Plesk \ Mail Servers \ Mail Enable \ Logging \ SMTP"
  6. Under menuen Filer
    1. Vælg Gem som ...
    2. Naviger til mappen C: \ temp i dialogboksen.
    3. Navngiv filen spamcheck.ps1
    4. Gem som type Alle filer .
  7. Filen skal nu vises i mappen C: \ temp i Windows Stifinder, og du kan højreklikke på filen og vælge Kør med Powershell .

Gennemse loggen

Når scriptet kører, skal en tekstfil kaldet spamcheck.log vises i samme mappe som spamcheck.ps1 PowerShell -scriptet. Hvis scriptet fungerer som forventet, bør tekstfilen indeholde en liste over de e -mailkonti, der sendte mail fra serveren, samt antallet af meddelelser, der er sendt af hver.

Optællingsnavn ----- ---- 6755 iamspammingyou@coolexample.com 12 webmaster@coolexample.com 1 admin@coolexample.com 1 postmaster@plesk.localhost

Hvis der er en ekstrem stor mængde logdata til scriptet kan analysere, kan det tage timer (eller muligvis dage) at køre. Du kan ændre indtastningen med jokertegn til et specifikt logfilnavn for kun at gennemgå den pågældende fil.

#Angiv de filer, du vil scanne$F ileType = "SMTP-aktivitet-*. log"

#Angiv de filer, du vil scanne$F ileType = "SMTP-Aktivitet-210310.log"

Hvis scriptet ikke fungerer som forventet, genereres en specifik fejl for at give flere oplysninger. Almindelige problemer er brug af forkert sti eller filnavn.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Vores servereksperter kan udføre disse trin mod betaling. Du kan få flere oplysninger om vores eksperttjenester ved at gå til menuen for ekspertservice .