Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Ryd min browsers cache

Hvis du oplever et af følgende problemer, kan du måske løse dem ved at rydde din webbrowsers cache:

• Opdateringer vises ikke på dit website
  • Loginfejl
  • Langsom browserydelse

Hvordan du rydder din cache afhænger af den browser, du bruger: