Jeg modtager ikke e -mail

Hvis din Microsoft 365 -konto ikke modtager eller modtager e -mail, kan du tjekke disse fejlfindingstips.

Kontrollér, om der er et problem med din e -mailklient

Du modtager muligvis e -mail, men ikke på den klient (som Gmail eller Mac Mail), som du har installeret. Log på Outlook på internettet for at se, om der er nye meddelelser i din indbakke. Hvis du ser nye meddelelser online, men ikke på din klient, kan du prøve at konfigurere e -mail på din klient igen.

Kontrollér din internetforbindelse

Forbindelsesproblemer kan forhindre dig i at se eller modtage e -mail. Kontrollér, at din internetforbindelse fungerer korrekt.

Kontrollér, om e -mails sendes til den rigtige adresse

Prøv at kontakte afsenderen for at se, om e -mailadressen blev stavet korrekt, og om den modtog en bounce back eller en fejlmeddelelse .

Kontrollér, om mail går til spam- eller uønskede mapper

Sørg for, at din mail ikke sendes til din spam- eller junk -mappe.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger > Vis alle Outlook -indstillinger .
  3. Vælg Mail > Uønsket e -mail .
  4. Under Blokerede afsendere og domæner skal du vælgeKnap til papirkurv ved siden af e -mails, som du ønsker at modtage e -mail fra.

Kontrollér dine postkassefiltre eller -regler

Kontrollér dine postkassefiltre eller -regler for at sikre dig, at de ikke forhindrer dig i at modtage den ønskede mail.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger > Vis alle Outlook -indstillinger .
  3. Vælg Mail > Uønsket e -mail .
  4. Under Filtre skal du fjerne alle afkrydsningsfelter, som du ikke længere ønsker.

Kontrollér din lagerkapacitet

Sørg for, at din lagerplads ikke er for fuld til at modtage ny e -mail.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger > Vis alle Outlook -indstillinger .
  3. Vælg Generelt > Opbevaring .

Hvis din lagerplads er fuld, kan du frigøre mere plads ved at vælgeKnap til papirkurv knappen for at tømme indholdet i en mappe eller opgradere din plan til en med mere lagerplads .

Kontrollér, om dine POP/IMAP -indstillinger er korrekte

Hvis din e -mail bruger POP eller IMAP, skal du kontrollere, om dine serverindstillinger er korrekte . Vi anbefaler, at du skifter fra POP/IMAP til Microsoft Exchange -indstillinger .

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger > Vis alle Outlook -indstillinger .
  3. Vælg Mail > Synkroniser e -mail .

Du får vist dine POP/IMAP -indstillinger for Microsoft 365.

Kontrollér din DNS

Kontrollér dine DNS -indstillinger for at sikre dig, at din e -mail fungerer korrekt.

1. Gå til din e & Office -dashboard .
  2. Under Brugere skal du vælge Administrer ud for din konto.
  3. Under Opsætning skal du vælge Kontrollér DNS igen .
  4. Vælg Kontrollér DNS igen .

Hvis der er et problem med din DNS, skal du opdatere dine MX -fortegnelser . Hvis dit domæne er hos en anden virksomhed, skal du kontakte dem for at få hjælp til at opdatere dine MX -fortegnelser eller overføre dit domæne til GoDaddy .

Kontrollér, at din e -mail stadig er aktiv

Kontrollér, at din Microsoft 365 -konto stadig er aktiv. Hvis der var et problem med fakturering, eller hvis din konto blev slettet, modtager den ikke længere e -mail. Gå til din e & Office Dashboard, og kontroller om din konto er angivet under Brugere .

Genstart din computer

Du kan måske prøve at genstarte din computer eller mobilenhed.