Se efter regler for indbakke i min Microsoft 365 -konto

Når en Microsoft 365 -konto er kompromitteret, kan regler, der flytter din indgående e -mail fra en mappe til en anden, muligvis tilføjes uden din viden. Fra dit perspektiv kan det virke som om du mangler e -mail når de faktisk sendes til en tilfældig mappe. Hvis du har mistanke om, at din konto er blevet kompromitteret, skal du søge efter og fjerne eventuelle regler, som du ikke har tilføjet til din konto.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreIndstillinger Gearknap Indstillinger , og vælg derefter Vis alle Outlook -indstillinger .
  3. Vælg Mail , og vælg derefter Regler . Du får vist en liste med regler, der er føjet til din konto. Slet ting, som du ikke genkender.
    Indstillingspanel, der viser Mail til venstre og Regler valgt til højre