Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Se efter regler for indbakke i min Microsoft 365 -konto

Nogle gange, når en Microsoft 365 -konto er kompromitteret, indføres der regler, der flytter din indgående e -mail fra en mappe til en anden. For dig ser det ud til, at du mangler e -mails, når de e -mails virkelig sendes til en tilfældig mappe uden din viden. Hvis du har mistanke om, at din konto er blevet kompromitteret, skal du søge efter og fjerne eventuelle regler, som du ikke har indført.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg Tandhjulsknappen Indstillinger Indstillinger > Se alle Outlook-indstillinger øverst til højre.
  3. Vælg Mail > Regler . Du får vist en liste over regler og kan slette alle, som du ikke genkender.
    Indstillingspanel, der viser Mail til venstre og Regler valgt til højre