Send formular-mail ved hjælp af en SMTP-transmissionsserver

Hvis du vil sende formular-e-mail, anbefaler vi at bruge programmer eller scripts, der benytter PHP-mail()-funktionen (f.eks. Contact Form 7 for WordPress). Men hvis din kontaktformular kræver SMTP (Simple Mail Transfer Protocol), kan du bruge nedenstående transmissionsindstillinger.

Bemærk: Vi informerer gerne om formular-e-mail, men vi tilbyder ikke direkte support til funktionalitet i eller pålidelighed forbundet med plugins, scripts eller mail fra tredjepartsudbydere. Du kan få flere oplysninger i denne Meddelelse angående support.
KonfigurationDet skal du bruge
Port25
SMTP-godkendelseFalsk, ingen eller slå fra
SSL eller sikker forbindelseFalsk, ingen eller slå fra
Server eller vært1localhost
Tilføj eller rediger din SPF-post2v=spf1 include:secureserver.net -all
Send mail fra 3En e-mailadresse, hvorfra du administrerer DNS4
  1. Hvis du benytter et PHP-script og mail()-funktionen, behøver du ikke at angive en transmissionsserver.
  2. Hvis du benytter en SMTP-transmissionsserver, skal du tilføje eller redigere den relevante SPF-post. Uden den bliver dine formular-e-mails ikke bekræftet eller modtaget. Undlad at bruge flere SPF-poster. Hvis du har brug for flere værdier, skal du sammenlægge dem i én post.
  3. Send formular-e-mail fra en specifik e-mailadresse. Din e-mailadresse skal have en mailboks til modtagelse af svar eller bounceback-meddelelser.
  4. Hvis du f.eks. angiver user@mycoolexample.com, skal du tilføje eller redigere den relevante SPF-post (Sender Policy Framework) til DNS for mycoolexample.com. Undlad at tilføje e-mailadresser fra tredjeparter (f.eks. Gmail eller Yahoo), da du ikke administrerer DNS for disse domæner, og dine formular-e-mails dermed ikke vil blive bekræftet eller modtaget.
KonfigurationDet skal du bruge
Port25
SMTP-godkendelseFalsk, ingen eller slå fra
SSL eller sikker forbindelseFalsk, ingen eller slå fra
Server eller vært1relay-hosting.secureserver.net
Tilføj en SPF-post2v=spf1 include:secureserver.net -all
  1. Hvis du benytter et PHP-script og mail()-funktionen, behøver du ikke at angive en transmissionsserver.
  2. Hvis du benytter en SMTP-transmissionsserver, skal du tilføje den relevante SPF-post (Sender Policy Framework). Uden den bliver dine formular-e-mails ikke bekræftet eller modtaget.