Send formular-mail ved hjælp af en SMTP-transmissionsserver

Hvis du vil bruge din hjemmeside til at sende formular-mail, såsom indsendelser af en Kontakt os-formular, skal du oprette forbindelse til vores mailtransmissionsserver.

Det er ikke tilladt at sende mail via andre udbydere, så du skal bruge følgende indstillinger:

Port: 25
SMTP-godkendelse: Nej eller Ingen
SSL eller Sikker forbindelse: Ingen
Server eller Host: Den transmissionsserver, du skal bruge, afhænger af den type hosting og script, du anvender. Hvilken type hostingkonto har du?

Linux (cPanel)

Brug localhost, medmindre:

• Du bruger PHP-script og mail()-funktionen.
  • Du bruger Perl-script og den binære /usr/lib/sendmail-kode.

I disse tilfælde behøver du ikke at angive en transmissionsserver.

Windows (Plesk)

Brug relay-hosting.secureserver.net, medmindre du bruger PHP-script og mail()-funktionen. I så fald behøver du ikke at angive en transmissionsserver.

Administreret WordPress

Brug relay-hosting.secureserver.net, medmindre:

• Du bruger PHP-script og mail()-funktionen.
  • Du bruger Perl-script og den binære /usr/lib/sendmail-kode.

I disse tilfælde behøver du ikke at angive en transmissionsserver.

Web/Classic (Hosting Control Panel)

Brug relay-hosting.secureserver.net, medmindre:

• Du bruger PHP-script og mail()-funktionen.
  • Du bruger Perl-script og den binære /usr/lib/sendmail-kode.

I disse tilfælde behøver du ikke at angive en transmissionsserver.