Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj eller rediger mine betalingsmodtagers oplysninger

Tilføj en ny betalingsmodtager, eller foretag ændringer i dine eksisterende betalingsmodtagers oplysninger, herunder din bankkonto, foretrukne betalingsmetode og foretrukne momsformular.

Bemærk: Du kan ikke ændre kaldenavnet eller slette en betalingsmodtagerkonto, når først den er konfigureret. Du kan dog til enhver tid opdatere dine betalingsmodtagerkontooplysninger for at justere betalingsoplysningerne.

1. Gå til din GoDaddy Min profil . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. Vælg Kontoindstillinger , og vælg derefter Betalere .
    vælg betalingsmodtagere
  3. Vælg, om du vil tilføje en ny betalingsmodtager eller opdatere en eksisterende betalingsmodtagerkonto:
    • Vælg Tilføj betalingsmodtager for at tilføje en ny konto. Indtast et kaldenavn for kontoen (dette kan ikke ændres senere), og vælg derefter Tilføj .
    • Du kan redigere en eksisterende konto ved at vælge Vis/Rediger ud for den konto, som du vil opdatere. På skærmbilledet Indtastning af betalingsdetaljer skal du vælge Rediger .
  4. I afsnittet Adresse kan du indtaste eller redigere din kontotype (enkeltperson eller firma), e-mailadresse, telefonnummer, navn og postadresse. Nogle emner kræver muligvis yderligere oplysninger:
    • En fysisk gadenavn er påkrævet i dette afsnit - ingen postkasser. Amerikanske kunder kan arrangere at få sendt en papirkontrol til en postkasse, men du skal kontakte vores GoDaddy -guider .
    • Hvis din bankkonto ikke er i det samme land, der er navngivet på din GoDaddy -konto, skal du kontakte vores GoDaddy -guider .
  5. Når du er færdig, skal du vælge Næste .
    • Hvis du ser en meddelelse om, at din adresse ikke kan bekræftes, skal du gennemgå adressen. Vælg Bekræft og fortsæt , hvis det er korrekt, eller vælg Rediger adresse for at foretage ændringer.
  6. I afsnittet Betalingsmetode skal du vælge en betalingsmetode fra rullemenuen og indtaste alle nødvendige bankoplysninger. Der er et par ting, du skal huske på, når du udfylder dette afsnit:
    • Hvis du vælger PayPal som betalingsmetode, skal du indtaste dit for- og efternavn nøjagtigt som de vises i din PayPal -profil. Du skal muligvis tilføje dit mellemnavn til feltet Efternavn , hvis det er i din PayPal -profil.
    • Hvis du vil sætte en midlertidig tilbageholdelse af betalingen, skal du vælge Hold mine betalinger på listen Betalingsmetode . Vi tilbageholder dine betalinger, indtil du ændrer dette valg.
    • Under Betalingsmetoden skal du vælge Rediger min betalingstærskel og vælge en værdi på listen for at angive det minimumsbeløb, der udløser en betaling. Hvis du er OK med standardbeløbet, behøver du ikke ændre noget.
    • Bemærk: Her er oversigten over betalingstærskler og transaktionsgebyrer .

7. Når du er færdig, skal du vælge Næste .
  8. I afsnittet Skatteformularer skal du udfylde IRS-formularen W-9:
    Påkrævet: Læs dette trin omhyggeligt. Vores tredjeparts betalingsbehandler, Tipalti, validerer de oplysninger, du giver i formular W-9, mod oplysningerne i IRS-databasen. Hvis navnet og TIN ikke kan valideres, bliver betalinger tilbageholdt, indtil de korrekte oplysninger er tilgængelige. Du kan få yderligere oplysninger iHvad er skattevalidering for betalingsmodtagere?
    • Hvis du er enkeltperson:
      • I feltet Navn skal du sørge for at indtaste dit navn nøjagtigt som det findes i dine IRS -skattedokumenter.
      • Indtast dine adresseoplysninger.
      • I afsnittet Del I: Skatbetalers identifikationsnummer (rul ned for at se det) skal du indtaste dit CPR -nummer (SSN) .
      • I del II: Certificering skal du indtaste dit navn og din e-mailadresse for at (elektronisk) underskrive formular W-9. Navnet og e -mailadressen skal stemme overens med det navn og den e -mailadresse, du angav i trin 4.
      • Ellers foretager du de valg, der er nødvendige for din virksomhed.
    • Hvis du er en enhed (ikke-person):
      • i feltet Navn skal du sørge for at indtaste dit enhedsnavn nøjagtigt som det findes i dine IRS -skattedokumenter (f.eks. "MyCoolBusiness LLC"). Brug ikke et "DBA (Doing Business As)" -navn her, da valideringen mislykkes.
      • Indtast dine adresseoplysninger.
      • I afsnittet Del I: Skatbetalers identifikationsnummer (rul ned for at se det) skal du indtaste dit arbejdsgiveridentifikationsnummer (EIN) , som du har fået af IRS.
        Bemærk: Ikke sikker på, om du har et EIN, men din provision er for en virksomhed? Lær, hvordan du ansøger om et EIN på IRS's website .
      • I del II: Certificering skal du indtaste dit navn og din e-mailadresse for at (elektronisk) underskrive formular W-9. Navnet og e -mailadressen skal stemme overens med det navn og den e -mailadresse, du angav i trin 4.
      • Ellers foretager du de valg, der er nødvendige for din virksomhed.
      Bemærk: Hvis du er betalingsmodtager i USA, men ikke statsborger i USA, bliver du bedt om at udfylde en W-8-skatteformular for enkeltpersoner (eller W-8-skatteformularen for virksomheder ). Vores overholdelsesteam vil bekræfte og kontakte dig inden for et par timer efter indsendelse, hvis der er behov for yderligere oplysninger.
  9. Når du er færdig med skatteformularerne, skal du vælge Næste og derefter vælge Færdig på det næste skærmbillede.

Relaterede trin

Når du konfigurerer en betalingsmodtagerkonto, skal du knytte din betalingsmodtager til det produkt, du vil bruge den. Brug nedenstående links til hvert produkt, du har brug for:

Flere oplysninger

• Vi sender en e -mailmeddelelse om kontoaktiviteter, f.eks. Opdateringer af dine betalingsmodtagers oplysninger eller skatteformularens status.
  • Hvis du har brug for hjælp til at finde ud af, hvilken betalingsmetode der passer bedst til dig, anbefaler vi, at du taler med en forretnings- eller skatterådgiver.
  • Hvis vores overholdelsesteam kontakter dig for at give yderligere oplysninger, skal du følge trinene for at se/redigere din betalingsmodtagerkonto. Du bliver bedt om at tilføje flere oplysninger og uploade et foto -id.
  • Lær mere om skattevalideringsprocessen .