Konfigurer domæne -restordre

Placering af et domæne -restordre er en nyttig metode til at anskaffe et domæne, der allerede er registreret .

1. Gå til siden GoDaddy Mine produkter . Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. Rul ned og vælg Domæneprodukter og vælg derefter Administrer ved siden af Domæne -restordre .
  3. Vælg Tilføj restordrer .
  4. Vælg Offentlig som backorder -type.
  5. Vælg Jeg har læst og accepterer ..., vælg derefter Næste.
  6. Indtast de domæner, som du vil restordre (et pr. Linje), og vælg Næste .
  7. Indtast din e -mailadresse, og vælg Næste .
    • E-mailadresse 1 : Indtast den e-mailadresse, som du vil have os til at sende meddelelser om statusændringer til.
    • (Valgfrit) E-mailadresse 2 : Indtast den sekundære e-mailadresse, som du vil have os til at sende meddelelser om statusændringer til.
  8. Rediger om nødvendigt dine kontaktoplysninger, og vælg derefter Næste .
  9. Vælg det antal kreditter, du vil anvende på listen Antal kreditter, der skal bruges , og vælg derefter Næste .
  10. Hvis du ikke har nok kreditter, føres du til indkøbsvognen for at købe flere kreditter.