Konfigurer gratis levering

For at kunne tilbyde dine kunder gratis levering, skal du tilføje den som en valgmulighed i en Shipping Zone.

1. Log på WordPress.
  2. Naviger til WooCommerce > Indstillinger > Forsendelse.
  3. Klik på Rediger .
    gratis forsendelse zone redigering
  4. Klik på Tilføj forsendelsesmetode, hvorefter pop-op-menu vises.
  5. Vælg valgmuligheden Gratis levering i rullemenuen, og klik på Tilføj forsendelsesmetode .
  6. Når din gratis leveringsmetode er tilføjet, skal du klikke på Rediger .
    gratis forsendelsesmetode redigere
  7. Vælg de ønskede specifikke krav i rullemenuen Gratis leveringskrav.
    • Ikke relevant - Gratis levering er tilgængelig uden krav.
    • En gyldig gratis fragtkupon - En kupon er påkrævet for at modtage gratis forsendelse.
    • Et minimumsbestillingsbeløb - Der skal bestilles et minimumsbeløb for at modtage gratis levering.
    • Et minimumsbestillingsbeløb ELLER en kupon - En kunde kan bruge enten en kupon eller et minimumsbestillingsbeløb til at modtage gratis forsendelse.
    • Et minimumsbestillingsbeløb OG en kupon - Kunden skal have både en kupon og et minimumsbestillingsbeløb for at modtage gratis levering.
    • Bemærk: Hvis du har valgt en mindste ordrebeløbsmulighed , er der et par yderligere muligheder at konfigurere.

8. Inkluder dit påkrævede minimumsbeløb .
  9. Vælg om minimumskravet skal anvendes før eller efter kuponrabatter.
  10. Klik på Gem ændringer.