Skift e -mailadressen til formularforsendelsen i Plesk

Hvis du i øjeblikket bruger den integrerede formularpost i din Windows Hosting med Plesk -konto, kan du opdatere den e -mailadresse, hvor indsendte formularer sendes.

Bemærk: Denne integrerede formular -mailer er kun tilgængelig for brugere, der automatisk blev migreret fra vores ældre Windows -hosting til den nyere Windows -hosting med Plesk.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du klikke på Administrer ved siden af den Windows -hostingkonto, du vil bruge.
  3. I navigationen til venstre skal du klikke på fanen Filer.
  4. På listen over mapper skal du klikke på httpdocs for at se filerne i mappen.
  5. Find filen på listen __gdForm_email_address.formmail .
  6. Klik direkte til højre for filen, og klik derefter på Rediger i Teksteditor fra den viste pop-op-menu.
  7. Slet den aktuelle e -mailadresse.
  8. Indtast din nye e -mailadresse, og klik på OK .

Din PHP- eller ASP -formular sender nu indsendte formularer til den nye e -mailadresse.