Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Formular mailer på Windows -hosting med Plesk

Hvis du tidligere brugte den integrerede PHP- eller ASP -formularpost på vores ældre Windows -hosting og automatisk blev migreret til den nyere Windows -hosting med Plesk, har du stadig adgang til den samme formular -mailer.

Hvilke handlinger skal jeg udføre?

Du behøver ikke foretage ændringer af din hjemmesides kode, før formularforsendelsen fungerer. Du kan finde formularfilen i mappen httpdocs på din hostingkonto, og den hedder __gdForm_email_address.formmail .

Hvordan sender formularen en e -mail, når formularen indsendes?

Når en af dit websites brugere udfylder og indsender formularen, sendes e -mailen med det samme fra hostingkontoen til den e -mailadresse, du har angivet. Den e -mail, du modtager, viser indholdet i formularen i den rækkefølge, som de relaterede felter vises i på dit site.

Kan nogen bruge denne formularpost?

Denne integrerede formular -mailer er kun tilgængelig for brugere, der tidligere brugte formular -maileren på ældre hosting og blev automatisk migreret til Windows Hosting med Plesk.

Hvis du ikke har adgang til den integrerede formularpost, kan du bruge de gratis ressourcer på W3 -skoler til at oprette dine egne.