Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift flere produkter

Når du tilføjer flere produkter til din butik, sparer du tid ved at kunne ændre flere på én gang. Du kan f.eks. Ændre pris, kategori og navne på flere produkter i det samme vindue.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Klik på fanen Produkter og derefter på Alle produkter .
    Klik på produkter under fanen produkter.
  4. Klik på Hurtig redigering .
    Klik på Masseredigering for at foretage ændringer.
  5. Du har mulighed for at ændre hvert produkts navn, SKU, synlighed, pris, salgspris, mængde og kategori for alle produkter i samme skærmbillede.
    Udfyld oplysningerne for de mange produkter, du ønsker.
  6. Når du er færdig med at foretage ændringer, skal du klikke på Gem .