Administreret WordPress Hjælp

Skift min PHP-version

I denne vejledning kan du se, hvordan du ændrer PHP-versionen for din Administreret WordPress-hjemmeside:

Advarsel: Opgradering af PHP-versionen kan give problemer med din site. Du kan teste opgraderingen ved at bruge et midlertidigt miljø.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Administreret WordPress skal du vælge Administrer alle .
  3. For den hjemmeside, som du vil ændre PHP-versionen for, skal du vælge Indstillinger fra Menuikon-menuen.
    Indstillingsmenu for hjemmeside
  4. Under Produktions-website ud for PHP-version vælger du Skift.
    Gå til indstillingen for at ændre PHP-versionen
  5. Fra menuen vælger du den PHP-version, som du vil skifte til, og derefter vælger du Gem ændringer.
    Vælg PHP-versionen

Tillykke! Du har opdateret PHP-versionen for din Managed WordPress-hjemmeside.

Verificer din PHP-version

Du kan verificere ændringen af din PHP-version i dit WordPress-kontrolpanel.

1. Log på WordPress.
  2. Vælg Værktøjer i menuen i venstre side.
  3. Vælg Tilstandskontrol for hjemmeside.
  4. Vælg Server.
  5. Find PHP-version for at se den aktuelle PHP-version, der kører på din hjemmeside.