Hjælp

Administreret WordPress Hjælp

Skift min PHP-version

I denne vejledning kan du se, hvordan du ændrer PHP-versionen for din Administreret WordPress-hjemmeside:

  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klik på Administrer ud for den konto til Administreret WordPress, du vil bruge.
  3. I afsnittet Indstillinger ud for PHP-version skal du klikke på Rediger.
  4. Vælg PHP-versionen i rullemenuen.
  5. Skriv "opdater" i det felt, der vises.
  6. Klik på Gem ændringer.

Næste trin


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.