Administreret WordPress webshop Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Slet en brugerdefineret ordrestatus

Ved hjælp af WooCommerce ordrestatusstyring kan du slette tilpassede ordrestatusser, som du har oprettet. Følg trinnene nedenfor for at slette tilpassede ordrestatusser, du har oprettet ved hjælp af WooCommerce ordrestatusstyring:

  1. Log på WordPress .
  2. Gå til WooCommerce, og klik på Indstillinger .
  3. Vælg fanen Bestil statusser , og klik på Statusser .
  4. Hold musen over den ordrestatus, du fjerner, og vælg Slet permanent .
  5. Hvis det ikke bruges af andre, vil plugin automatisk slette denne status uden at påvirke andre ordrer. Hvis nogen ordrer bruger status, bliver du bedt om at vælge to muligheder for at gå videre:
    • Tildel og slet igen: Tildler ordrerne til den status, du vælger i rullemenuen.
    • Slet : Ordrer flyttes til På hold , så du kan fortsætte derfra.

Flere oplysninger