Søg efter skrifttyper

Du behøver ikke at rulle gennem hundredvis af skrifttyper i vores bibliotek for at finde den rigtige. Begræns det ved at søge efter en skrifttype i stedet.

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen trykker du på Projekter , og vælger derefter det projekt, du vil arbejde på.
  3. Vælg den tekst, du vil ændre.
  4. På det banner, der vises, skal du trykke på Rediger .
  5. I nederste venstre hjørne af skrifttypebåndet skal du trykke på pilen, der vender opad. Skrifttypebiblioteket åbnes.

Gennemse skrifttyper

6. I søgefeltet øverst på skærmen skal du indtaste et tema, en skrifttype, et format eller et navn. Indtast f.eks. “Natur” for at se et udvalg af skrifttyper med et naturtema.
  7. Tryk på Søg på tastaturet på din mobiltelefon.
  8. Tryk på en skrifttype. Det downloades til din enhed og er tilgængeligt i dit skrifttypebælte.

Søg efter skrifttyper