Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Windows-hosting (Plesk) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Start forfra (slet alt indhold) i Windows Hosting

Med vores Plesk delte hostingkonti ( flere oplysninger ) kan du nemt starte forfra med din hostingkonto. Dette fjerner permanent alt indholdet fra din konto og gendanner det til en ny konto, som stadig skal konfigureres.

  1. Fra Gateway skal du i feltet for den konto, som du vil bruge, klikke på Indstillinger.
  2. Gå til fanebladet Nulstil konto.
  3. Klik på Nulstil konto to gange.

Næste trin

Kunder med SSL-certifikater

Advarsel: Hvis du havde konfigureret et SSL -certifikat på din konto, skal du overføre det tilbage til din hostingkonto, når du er færdig med at konfigurere kontoen igen.
  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på SSL-certifikater.
  3. Ved siden af det domænenavn, som du oprindeligt brugte, skal du klikke på Administrer.
  4. Klik på Plesk Admin .
  5. Klik på Overfør.
  6. Klik på Overfør, og klik derefter på Overfør igen.