Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj en blok i WordPress

Du kan tilføje blokke med WordPress -editoren for hurtigt at oprette sider og indlæg ved at følge disse trin:

1. Åbn blokeditoren. ( Brug for hjælp til at åbne blokeditoren? ).
  2. Find og vælg ikonet Tilføj blok.
  3. Fra den harmoniske liste over blokke vælger du den, du vil bruge.
  4. Hver blok har sine egne indstillinger, som du kan ændre, som findes i den rigtige menulinje.
  5. Du kan se et eksempel på de ændringer, du har foretaget, ved at klikke på knappen Forhåndsvisning.
  6. Når du er færdig med at tilføje de blokke, du har brug for, skal du vælge Udgiv .
Animation, der viser, hvordan du tilføjer en blok

Bemærk: Husk at opdatere din side eller dit indlæg efter redigering.