Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Ved hjælp af WordPress -editoren

Oprettelse af sider og indlæg i WordPress bruger standardblokredigeringsprogrammet, som er meget brugervenligt, det giver dig mulighed for at opbygge medierige sider og indlæg. For at komme i gang med at bruge blokeditoren kan du gennemgå følgende artikler:

1. Åbn WordPress -editoren
  2. Tilføj en blok i WordPress
  3. Tilføj en billedblok i WordPress
  4. Tilføj en billedgalleriblok i WordPress
  5. Tilføj en videoblok i WordPress
  6. Tilføj en brugerdefineret HTML -blok i WordPress
  7. Tilføj layoutblokke i WordPress

Specifikke CoBlocks