Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er CoBlocks?

WordPress -blokeditor bruger blokke til at vise indhold. CoBlocks er en samling af blokke, der udvider WordPress yderligere og giver brugerne mulighed for at skabe rigt indhold på en intuitiv måde uden at gå på kompromis med din kreativitet. Disse blokke er fleksible, pålidelige, tydelige, nemme at bruge og kan genbruges.

CoBlocks udnytter Gutenberg til at tilføje endnu mere funktionalitet til blokeditoren. Med enkle kontroller kan du administrere polstring og margener, tilføje layoutfunktioner såsom skillevægge og meget mere.

Det har aldrig været så nemt at oprette en medierig hjemmeside med et par klik. Mellemrum ud af indhold, slip i sociale ikoner, tilføj gifs - alle disse, og mere, er nye blokke drevet af CoBlocks. Med typografikontrolpanelet kan du indstille brugerdefinerede skrifttyper, linjehøjder, vægte og transformationer for alle blokke.