Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj en CoBlocks mad og drikkeblok i WordPress

Blokken Mad og drikke er en gruppe af blokke arrangeret i et foruddefineret mønster for at fremvise produkter på dit website. Du kan definere en titel, beskrivelse, pris samt tilføje et billede i blokken.

1. Åbn blokeditoren ( Har du brug for hjælp til at åbne editoren? ).
  2. Vælg Tilføj blok .
  3. Fra afsnittet CoBlocks vælger du blokken Mad og drikke.
  4. Placer markøren i menutitlen, og indtast titlen.
  5. For hvert menupunkt tilføjes en titel, beskrivelse og pris.
  6. Valgfrit: Hvis du vil bruge ikonerne, skal du i blokindstillingerne udvide elementindstillingerne og markere afkrydsningsfelterne for de, du vil bruge.
  7. Valgfrit: For at tilføje et billede skal du i blokindstillingerne skifte mellem billede .
  8. Valgfrit: For at inkludere yderligere menupunkter skal du fortsætte med at udfylde blokkene.
  9. Når du er færdig, skal du vælge Opdater for at offentliggøre ændringerne.

Du kan tilføje yderligere menusektioner ved at tilføje en ny mad og drikkeblok.