Tilføj en CoBlocks Media -blok i WordPress

CoBlocks Media & Text -blokken er en gruppe af blokke, som giver en hurtig metode til at tilføje medierigt indhold til en side i WordPress.

1. Åbn blokeditoren ( Har du brug for hjælp til at åbne editoren? ).
  2. Vælg Tilføj blok .
  3. Fra afsnittet Layoutelementer vælger du Medie og tekst -blokken .
  4. Tilføj blokke i denne gruppe efter behov for at udtrykke din hensigt. Hvis du trykker på Enter -tasten, tilføjes der om nødvendigt plads til en anden blok.
  5. Når du er færdig, skal du vælge Opdater for at offentliggøre ændringerne.