Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj en brugerdefineret HTML -blok i WordPress

Du kan tilføje en blok med brugerdefineret HTML til dit WordPress -website.

1. Åbn blokredigering ( Har du brug for hjælp til at åbne blokeditor? ).
  2. Vælg Tilføj blok .
  3. Vælg Brugerdefineret HTML fra afsnittet Formatering .
  4. Indsæt dit HTML -kodestykke i det pågældende felt.
  5. Du kan forhåndsvise koden ved at vælge fanen Eksempel .
Animation, der beskriver, hvordan du tilføjer en brugerdefineret html -blok

Bemærk: Husk at opdatere din side eller dit indlæg efter redigering.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Du kan finde mere specifikke oplysninger om brug af HTML på dit WordPress -site i supportdokumentationen .
  • Hvad er CoBlocks? (Link til behov)
  • Find ud af mere om Block Editor til WordPress i deres supportdokumentation .