Gå videre til hovedindhold

WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj en brugerdefineret HTML -blok i WordPress

Du kan tilføje en blok med brugerdefineret HTML til dit WordPress -website.

  1. Åbn blokredigering ( Har du brug for hjælp til at åbne blokeditor? ).
  2. Vælg Tilføj blok .
  3. Vælg Brugerdefineret HTML fra afsnittet Formatering .
  4. Indsæt dit HTML -kodestykke i det pågældende felt.
  5. Du kan forhåndsvise koden ved at vælge fanen Eksempel .
Animation, der beskriver, hvordan du tilføjer en brugerdefineret html -blok

Bemærk: Husk at opdatere din side eller dit indlæg efter redigering.

Relaterede trin

Flere oplysninger