Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Åbn WordPress -editoren

Følg disse trin for at redigere en side eller et indlæg med WordPress -editoren:

1. Log ind på WordPress ( Brug for hjælp til at åbne dit produkt? ).
  2. Vælg Sider eller Indlæg i menuen til venstre i adminpanelet.
  3. Find den side eller det indlæg, du vil redigere, på listen.
  4. Du kan vælge knappen Rediger under titlen.
  5. Begynd at redigere!
Animation, der viser, hvordan du åbner WordPress -editoren

Bemærk: Husk at opdatere din side eller dit indlæg efter redigering.