Kontoadministration Hjælp

Tilføj en hardwaresikkerhedsnøgle til totrinsbekræftelse

Hvis du vil benytte dig af den bedste tilgængelige kontosikkerhed, kan du aktivere en sikkerhedshardwarenøgle til totrinsbekræftelse. Vi understøtter USB- eller Bluetooth-aktiverede nøgler, som overholder FIDO U2F-standarden, såsom mange Yubikeys eller Google Titan.

Bemærk: Hvis du bruger en sikkerhedsnøgle, skal du have en backupmetode, så support kan bekræfte din identitet. Vi anbefaler en godkenderapp til meget bedre sikkerhed frem for SMS. Find oplysninger om konfiguration af appen i Aktivér totrinsbekræftelse.

1. Gå til GoDaddy Login og PIN-kode side. Du vil blive bedt om at logge på, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. I afsnittet Totrinsbekræftelse klikker du på Tilføj bekræftelse.
  3. Under Hvordan vil du modtage bekræftelseskoder? vælger du Sikkerhedsnøgle og derefter klikker du på Næste. Hav din sikkerhedsnøgle i nærheden, men tilslut den ikke endnu.
    klik på sikkerhedsnøgle
  4. Klik på Næste og følg derefter anvisningerne på skærmen. Når vi har bekræftet din nøgle, vil du blive informeret om at det lykkedes.
  5. Klik på Tilføj backup.
  6. Under Vælg en ekstra bekræftelsesmetode vælger du Godkenderapp.
  7. Klik på Næste og følg anvisningerne på skærmen for at konfigurere appen som din backup-godkendelsesmetode.