Tilføj en MX-post

Konfigurer dine MX-poster (Mail Exchanger) i din DNS-zonefil for at forbinde til din e-mailtjeneste såsom Google-e-mail eller Microsoft 365. Vi tilføjer de nødvendige MX-poster for dig, når dit domæne bruger GoDaddy-navneservere og din e-mailtjeneste er igennem GoDaddy. Tilføjelse af en ny MX-post kan forstyrre eventuelle eksisterende MX-poster til din nuværende e-mailtjeneste.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Vælg Tilføj under tabellen med poster.
  5. Under Type skal du vælge MX.

Bemærk: Et domæne kan kun bruge én e-mailtjeneste ad gangen. Du kan f.eks. bruge Microsoft 365 eller Google-e-mail på et domæne, men du kan ikke bruge begge e-mailtjenester på det samme domæne.

6. Indtast oplysningerne til din MX-post:
    • Vært: Domænet eller underdomænet for MX-posten. De fleste mailservere vil bruge @ til værten, men du kan også bruge et underdomæne såsom www eller mail.
    • Peger på: Adressen på mailserveren såsom smtp.secureserver.net.
    • Prioritet: Rækkefølgen, som posten evalueres og bruges i. Lavere prioriteter læses før højere prioriteter.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  7. Vælg Gem for at gemme din nye MX-post.

Det kan tage op til 48 timer, før dine ændringer træder i kraft globalt.

Relaterede trin

• Bekræft, at dine MX-poster er korrekt konfigureret ved at sende en test-e-mail til dig selv. Husk, at der kan gå op til 48 timer, før DNS-ændringer træder i kraft.
  • Har du brug for at foretage ændringer af dine MX-poster? Lav de ændringer, du har brug for, når som helst.