Tilføj kategorier til mit WordPress -site

Hvis du har en blog på dit WordPress -site, kan du organisere dine indlæg i forskellige kategorier. På den måde bliver det lettere for dine læsere at finde alle indlæg, der dækker visse emner. Sådan tilføjer du kategorier til din WordPress -blog.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Indlæg > Kategorier .
  3. Under Tilføj ny kategori skal du indtaste kategoriens navn, slug (redigerbar del af URL -adressen) og beskrivelsen til de tilsvarende felter.
    • Valgfrit: Hvis du vil have den nye kategori til at være en underkategori af en større kategori, skal du vælge hovedkategorien i menuen Vælg overordnet kategori .

Bemærk: Du skal først tilføje overordnet kategori, før det vises i menuen Vælg overordnet kategori . For en rejseblog kan du f.eks. Først tilføje kontinentnavne som overordnede kategorier og derefter lande som underordnede kategorier.

4. Vælg knappen Tilføj ny kategori .

Gentag disse trin hver gang du vil føje en ny kategori til din blog.