Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj min e -mail -signatur til Outlook (Windows)

Opret e -mailsignaturer i Outlook på Windows, så dine modtagere ved mere om dig, herunder dit telefonnummer og din websiteadresse. Din personlige signatur kan automatisk føjes til slutningen af dine meddelelser og e -mailsvar, eller kun til bestemte meddelelser.

1. Åbn Outlook til Windows. (Har du ikke appen? Sådan downloader du den .)
  2. Gå til fanen Hjem , og vælg Ny e -mail .
    Fanen Hjem og knappen Ny e -mail
  3. Vælg Signatur > Signaturer ...
    Knappen Signatur åbner menuen nedenfor med Signaturer ...
  4. Under Vælg signatur, der skal redigeres , skal du vælge Ny .
    Ny knap
  5. Indtast et navn til din signatur, og vælg OK .
    Indtast signaturnavn
  6. Under Vælg standardsignatur skal du bruge rullemenuen til at vælge din nye signatur til Nye meddelelser, hvis du vil tilføje den til slutningen af alle sammensatte meddelelser, og Svar/videresend, hvis du vil føje den til alle meddelelser, du svarer på eller fremad.
    Vælg standardsignatur
  7. Under Rediger signatur skal du indtaste din personlige signatur.
  8. Vælg OK for at gemme din signatur og vende tilbage til din meddelelseskladde.
    OK -knappen under signaturudkastet

Relaterede trin

Her er nogle andre måder, du kan tilpasse din signatur på:

• Billede : Brug billedknappenBillede -knap for at tilføje dit logo.
  • Link : Brug knappen hyperlinkKnap til hyperlink for at tilføje din hjemmesides adresse. Du kan også højreklikke på et billede, der er føjet til din signatur, for at gøre det til et hyperlink, f.eks. For at oprette et billede af et ikon på sociale medier, som linker til din sociale side.

Flere oplysninger

Bemærk: Disse trin opretter kun en signatur, som er tilgængelig, når du bruger Outlook i Windows. Hvis du bruger andre e -mailklienter, skal du også oprette signaturer til dem.