Tilføj tags til mit WordPress -site

Hvis du har en blog på dit WordPress -site, kan du bruge tags til at mærke dine indlæg baseret på specifikke egenskaber. På den måde bliver det lettere for dine læsere at finde alle indlæg relateret til den pågældende etiket. Sådan tilføjer du tags til din WordPress -blog.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Indlæg > Tags .
  3. Under Tilføj nyt tag skal du indtaste tagets navn, slug (redigerbar del af URL -adressen) og beskrivelsen til de tilsvarende felter.
  4. Vælg knappen Tilføj nyt tag .

Gentag disse trin hver gang du vil føje et nyt tag til din blog.