Tilpas Google Analytics -sporingshændelser

Begivenhedsnavne

Du kan tilpasse navnene på de begivenheder, du vil spore, i afsnittet Begivenhedsnavne. Standardnavne på disse begivenheder er allerede angivet for at komme i gang, men du er velkommen til at ændre dem, så de passer bedre til dine behov.

Deaktiver sporing for specifikke begivenheder

Hvis du ikke vil spore specifikke begivenheder, kan du lade disse felter være tomme, og de vil ikke blive sporet.

Lær mere om, hvad hver begivenhed betyder.

Begivenhedssporing i Google Analytics

Gem dine indstillinger, når du har oprettet forbindelse til din Google Analytics -konto og konfigureret navne på begivenheder, og så vil du se eCommerce -sporingsdata blive vist i din Google Analytics -konto inden for ca. 24 timer. Se flere oplysninger om forbedret e -handelssporing her .

Alle dine gemte begivenheder, som du har konfigureret, tilføjes som begivenheder i dit Google Analytics -dashboard.

Grundlæggende hjemmesidesporing

Google Analytics i Managed WordPress Ecommerce og Managed WooCommerce Stores inkluderer grundlæggende hjemmesidesporing, såsom sidevisninger og kundesessioner, så du behøver ikke bruge noget andet Google Analytics -plugin for at få komplet analyse til din butik.