Synlighed på søgemaskine Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Forklaring på fejlmeddelelser ved domæneopsætning

Der kan opstå fejl, når du forsøger at konfigurere en Synlighedskonto for søgemaskiner. Her er de fejl, du kan modtage, og hvordan du løser dem.

Vi kan ikke validere dette site, fordi det ser ud til, at det ikke er blevet udgivet eller ikke har noget indhold.

Det ser ud til, at du endnu ikke har udgivet dit website - eller at siden er tom. Dobbelttjek siden og udgiv din side.

Vi kunne ikke finde dette domæne på din konto.

Dobbelttjek det domæne, du bruger (f.eks. flotsite.dk). Måske ejes det af en anden, eller måske har du ikke det forventede "godaddysites.com"-domæne på din konto.

Dit sites domæne maskerer en anden URL, hvilket kan skade din søgemaskineplacering.

Rediger din domænevideresendelse til kun at viderestilling. Se Konfigurer mit domænenavn .

Dit site er på et midlertidigt domæne, hvilket ikke fungerer med SEO.

Det domæne, som du forsøger at bruge, er et midlertidigt domæne til Administreret WordPress -sites ('myftpupload.com'). Hvorfor bruge et midlertidigt domænenavn med Administreret WordPress ?

Vi kan ikke konfigurere en konto for dette domæne, fordi der allerede findes en.

Domænet er allerede tilknyttet en anden SEV -konto, du har. Log ind på den allerede konfigurerede konto - eller beslut dig for, om du skal annullere kontoen, så du kan bruge den nye.

Synlighed på søgemaskiner er forhindret i at tilgå dette site.

Når du forsøger at få adgang til deres hjemmeside, sender den en statuskode 401, 402 eller 403 tilbage til vores anmodninger. Se almindelige fejl på websiden for at få fejlfinding af problemet.

Denne hjemmeside er ikke tilgængelig i øjeblikket.

Da vi forsøgte at få adgang til deres site, sendte den en statuskode 404 eller > = 500 tilbage. Se almindelige fejl på websiden for at få fejlfinding af problemet.

Dit site kan i øjeblikket ikke nås.

Da du forsøgte at få adgang til dit site, sendte dit site et andet fejlbehæftet svar tilbage. Kontrollér, at dine DNS -indstillinger er korrekte .

Vi har problemer med at nå dette site. Ring til support, hvis dette fortsætter.

Da du forsøgte at få adgang til dit site, sendte dit site et andet fejlbehæftet svar tilbage. Kontrollér, at dine DNS -indstillinger er korrekte .