Kontoadministration Hjælp

Opdater min GoDaddy-kontoprofil

Af hensyn til din kontos sikkerhed anbefaler vi, at du holder oplysningerne i din kontoprofil opdateret. Dine profiloplysninger omfatter dit navn, dine e-mail- og postadresser, organisation, telefonnumre og standardvaluta.

Bemærk: Hver gang du ændrer dine profiloplysninger, anbefaler vi, at du også kontrollerer de telefonnumre, du bruger til totrinsbekræftelse, hvis du har sat dette op.
  1. Gå til din GoDaddy Min profil . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. Vælg de oplysninger, du vil ændre, under Min profil.
    • Hvis du ændrer din e-mailadresse eller dine telefonnumre, viser vi dig den e-mailadresse eller det telefonnummer, vi har registreret. Inden du vælger Send bekræftelseskode, skal du ændre e-mailadressen eller telefonnummeret til det ønskede og derefter vælge Send bekræftelseskode. Derpå sender vi den pågældende kode til den opdaterede e-mailadresse eller det opdaterede telefonnummer. Følg trinnene for at bekræfte de nye oplysninger.
    • Opdater de øvrige profiloplysninger efter behov, og vælg derefter Opdater. Dine ændringer gemmes.