WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opdater standardvalutaen i WooCommerce

Fra WordPress -dashboardet kan du ændre den standardvaluta, som din WooCommerce -butik bruger.

  1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge WooCommerce og derefter vælge Indstillinger .
  3. Sørg for, at fanen Generelt er valgt i den øverste menu.
  4. Rul ned til afsnittet Valgmuligheder .
  5. Ved siden af Valuta vælger du den valuta, du vil bruge.
  6. Vælg Gem ændringer .

Flere oplysninger

  • Du kan få yderligere oplysninger om valutaindstillinger, tilføjelse af en brugerdefineret valuta og brug af flere valutaer i WooCommerce -dokumentationen .