Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Upload filer ved hjælp af min Linux-hosting filstyring

cPanels filstyring er en brugervenlig metode til upload til Linux-hosting. Filstyring fungerer bedst med et lille antal filer. Hvis du har planer om at uploade mange filer, skal du komprimere dem til et format såsom ZIP på din computer, før du uploader.

1. Gå til din produktside for GoDaddy.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    linux-administration
  3. Under Hjemmesider vælger du Filstyring for dit domæne.
    linux-hosting filstyring
  4. Gå til den mappe, som du vil uploade til. Som standard starter du i din primære rodmappe eller rodmappe for addon-domæne.
  5. Vælg Upload.
  6. Træk dine filer til Slip filer her for at starte upload. Eller vælg Vælg fil, vælg den fil, du vil uploade, og vælg derefter Åbn.

Når alle dine filer når 100 %, er din upload gennemført, og du kan navigere væk.