GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Brug mine egne skrifttyper

GoDaddy Studio PRO -kunder kan uploade deres egne skrifttyper til mobilappen og bruge dem i deres projekter.

Bemærk: Upload af skrifttyper er kun tilgængelig for GoDaddy Studio PRO -kunder.

Før du begynder:

• Din skrifttype skal gemmes på din enhed eller i Google Drev, OneDrive, Dropbox eller iCloud Drive (kun iOS).
  • Hvis du bruger en skybaseret lagerapp, skal den være installeret på din enhed.

Når du er klar, skal du følge trinene for din enhed:

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen trykker du på Projekter , og vælger derefter et hvilket som helst projekt.
  3. Vælg tekst.
  4. På det banner, der vises, skal du trykke på Rediger .
  5. I nederste venstre hjørne af skrifttypebåndet skal du trykke på pilen, der vender opad. Skrifttypebiblioteket åbnes.

Gennemse skrifttyper

6. Tryk på fanen Brugerdefineret .
  7. Tryk på Tilføj skrifttyper .
  8. I nederste højre hjørne trykker du på Gennemse .
  9. Tryk på den app, hvor din skrifttype er gemt. Hvis du skal logge på appen, skal du følge instruktionerne for den pågældende app.
  10. Find skrifttypen .tff zip -fil eller individuel .tff- eller .otf -fil, og tryk på for at uploade.
  11. Vent på bekræftelsesmeddelelsen. Det kan tage nogle sekunder, før appen uploader din skrifttype.
  12. Tryk på OK på bekræftelsesmeddelelsen.

Din nye skrifttype vises på din liste over downloadede skrifttyper og vil være tilgængelig i skrifttypebæltet.

Upload dine egne skrifttyper