Vedhæft et gavekort til 1 formål til produkterne

Du kan konfigurere produkter til at bruge udpegede gavekort til formål til modregning af 100% af produktets pris. Følg trinnene nedenfor for at konfigurere et produkt, der kan købes med et gavekort.

1. Log på WordPress.
  2. Gå til Produkter, og vælg det pågældende produkt.
  3. I feltet Indløsningsgavekort skal du vise de (n) gavekortskabelon (er), som kunder kan bruge til at købe dette produkt.
  4. Klik på Opdater .

Bemærk:

• Vær opmærksom på, at når du arbejder med et gavekort til et formål , vil gavekortet modregne hele prisen for det indløselige produkt , uanset gavekortproduktets værdi. Sørg for, at værdien af dit gavekort -produkt svarer til værdien for indløsningsproduktet!
• Vi anbefaler, at du sørger for, at dit gavekort til engangsbrug bruger samme afgiftsklasse som de produkter, det kan bruges på, da indløsning af et gavekort til én enkelt formål modregnes i 100% af produktprisen, inklusive moms.