Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Se min midlertidige hjemmeside

Når du har oprettet et opsætningssite til din Administreret WordPress -konto, kan du se dit opsætningssite for at se et eksempel på ændringer af dit site, før du sætter dem i live.

Bemærk: Opsætningssider er tilgængelige, hvis du har en Deluxe-, Ultimate-, Developer- eller Pro Managed WordPress -konto. Hvis du har en Basic -konto, skal du opgradere din konto for at bruge et opsætningssite.

Bemærk: Pro -konti er kun tilgængelige i USA og Canada.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For det site, du vil bruge, skal du klikke på ikonet med de tre prikker og vælge Indstilling .
    Vælg iscenesættelse
  4. Klik på Staging WP Admin .
  5. Log ind på WordPress.
  6. I wp-admin- kontrolpanelet under Næste trin skal du klikke på Se dit site .
    klik på se dit site i wordpress