Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvad er godt som guld?

Good As Gold er GoDaddys betalingsmetode til bankoverførsel, der giver dig mulighed for at overføre penge direkte mellem din bankkonto og vores og gemme en saldo for fremtidige køb.

Good As Gold er fantastisk, hvis:

• Du ønsker ikke at betale med kreditkort.
  • Du er en international kunde, og din foretrukne betalingsmetode er ikke tilgængelig

Bemærk: Du kan kun behandle Good As Gold -ordrer i amerikanske dollars. Hvis du vælger din kontos valuta som enten GBP eller EUR , vises Good As Gold ikke som en betalingsmulighed. Du kan få yderligere oplysninger iChanging Your Default Display Currency .

Good As Gold -gebyrer og vilkår

• Når du konfigurerer Good As Gold, er minimumindbetalingen $ 100. Efterfølgende indskud skal være på mindst $ 5.
  • Indbetalinger på bankoverførsel på mindre end $ 1.000 modtager et gebyr på $ 20. Der er ikke noget gebyr for disse overførsler større end $ 1.000.
  • Du kan til enhver tid lukke din Good As Gold -konto, men der er et gebyr på USD 20 for at refundere dine resterende midler.