WooCommerce Twilio SMS -beskeder

Med WooCommerce Twilio SMS -beskeder kan du sende automatiske SMS -opdateringer til kunder, når deres ordrestatus ændres. Denne udvidelse tillader også webstedsadministratorer at modtage en SMS -besked, når en ny ordre placeres og manuelt sende SMS -beskeder via skærmen Rediger ordre .

Påkrævet: WooCommerce Twilio SMS -beskeder er en premium WooCommerce -udvidelse inkluderet i Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores eller som et enkeltstående køb.

Installation og opsætning

1. Log på WordPress .
  2. Fra menuen til venstre skal du gå til WooCommerce og klikke på Udvidelser .
  3. Fra listen GoDaddy inkluderede udvidelser skal du rulle til WooCommerce Twilio SMS -beskeder og klikke på Installér .

Sådan finder du dine Twilio -legitimationsoplysninger

Først skal du bruge dine Twilio -legitimationsoplysninger for at oprette forbindelse til din butik:

1. Log ind på din Twilio -konsol .
  2. Kopiér din kontos SID og godkendelsestoken .
  3. Vælg fanen Telefonnumre i menuen, og kopiér også telefonnummeret.
  4. I WordPress skal du gå til WooCommerce og klikke på Indstillinger .
  5. Se fanen SMS , og rul ned til Forbindelsesindstillinger .
  6. Indtast den kontosID og godkendertoken , som du kopierede.
  7. Klik på Gem ændringer .

Det var det! Du sender nu SMS -opdateringer! Hvis du vil tilpasse indstillingerne og tilpasse de SMS -beskeder, der sendes, skal du fortsætte med at læse.

Indstillinger for udvidelser

Nu kan du konfigurere plugin'et ved at gå til WooCommerce > Indstillinger > SMS .

Generelle indstillinger

• Etiket til afkrydsningsfelt for tilvalg: Den tekst, der vises til afkrydsningsfeltet for tilvalg ved kassen.
    Bemærk: Hvis dette felt bliver tomt, deaktiveres afkrydsningsfeltet, og alle kunder modtager SMS-opdateringer.
  • Tilvalg afkrydsningsfelt Standard: Standardtilstanden for afkrydsningsfeltet for tilvalg. Vi anbefalede at lade dette sæt være afmarkeret .
  • Sammenkædede meddelelser: Aktiverer at lade luftfartsselskabet dele en lang meddelelse i flere SMS -beskeder, hvis det samlede antal tegn er uden for grænserne for en enkelt SMS. Hvis det er deaktiveret, kan lange meddelelser blive afskåret med en ellipse (...) i slutningen.
  • Forkort webadresser: Aktiverer automatisk forkorter links i SMS -beskeder.
    • URL -afkortningstjeneste: Tilmeld dig Firebase Dynamic Links API til korte URL'er.
    • Firebase Web API -nøgle: Din Firebase -projekt API -nøgle.
    • Firebase Dynamic Links -domæne: Indtast dit brugerdefinerede Firebase -underdomæne uden at forudse en protokol (http: // ellerhttps:// ).
    Bemærk: Se Firebase -instruktionerne nedenfor for detaljerede trin.

Administrationsmeddelelser

• Aktivér SMS -administrationsmeddelelser ved ny ordre: Aktivering sender SMS -beskeder til administratorens mobilnummer.
  • Admin mobilnummer: De (t) nummer (er), som nye ordrebeskeder sendes til. Inkluder landekoden for numre uden for USA, og send meddelelser til flere numre ved at adskille dem med et komma.
  • Admin SMS -besked: Tilpas den nye ordrebesked, der sendes til administratorer. Du kan inkludere en af meddelelsesvariablerne anført nedenfor for at inkludere yderligere oplysninger.

Kundebeskeder

• Ordrestatusser, der skal sendes SMS -beskeder om: SMS -opdateringer sendes, når en ordre ændres til de statusser, som du tilføjer her.
  • Standard Kundes SMS -besked: Meddelelsesskabelonen bruges, når der ikke findes nogen tilpasset skabelon til en given status.

Skabeloner til status på SMS -beskeder

Tilføj en brugerdefineret SMS -besked for hver statusskabelon, eller lad den være tom for at bruge den standardmeddelelse, du har angivet ovenfor. Alle kernestatusser og eventuelle brugerdefinerede statusser, der er oprettet med ordrestatusstyring , vises her for at tilpasse dem.

Returner SMS -besked

• Aktivér retur -SMS -besked: Aktivering sender tilpassede returbeskeder, når kunder besvarer din automatiske SMS.
  • Svarmeddelelse: Det brugerdefinerede svar, der sendes til kunder (under 160 tegn). Hvis du laver dette tomt, gemmes svarmeddelelser på din Twilio -konto uden at blive sendt.

Indstillinger for afsender -id

• Aktivér afsender-id: Aktiver for at indstille dit eget firma-brand som afsender-id, når du sender envejsmeddelelser.
    Bemærk: Dette understøttes kun i visse lande .
  • Afsender -id: Indtast dit foretrukne alfanumeriske afsender -id.

Forbindelsesindstillinger

Følg instruktionerne ovenfor for at få dine Twilio -legitimationsoplysninger til dette afsnit.

• KontosID: Fundet i din Twilio -kontokonsol .
  • Godkendelsestoken: Fundet i din Twilio -kontokonsol .
  • Fra nummer: Det nummer, som dine SMS -beskeder sendes fra. Du kan indtaste ethvert købt nummer her (endda en kort kode).
    Bemærk: Hvis du ikke har købt Twilio -kredit, kan du kun sende SMS -beskeder til dit bekræftede sandbox -nummer.
  • Logfejl: Logger fejl i PHP -fejllogfilen. Fejl, der sender SMS -beskeder til kunder, logges som ordrenoter uanset denne indstilling.
    Bemærk: Undgå at aktivere dette for at få den bedste ydelse, medmindre du oplever problemer med plugin'et.

Send test -SMS

1. Indtast et mobilnummer . Hvis du bruger en Twilio -prøvekonto, skal nummeret allerede være bekræftet på din konto.
  2. Opret en testmeddelelse på 160 tegn eller mindre.
    Bemærk: Meddelelsesvariabler erstattes ikke af en testmeddelelse, da de ikke har nogen data.
  3. Klik på Send .
Tilbage til toppen

Følg trinnene nedenfor for at generere en API -nøgle fra Firebase, som du kan indtaste i de generelle indstillinger for at konfigurere URL -forkortelse. Dette erstatter alle links til dit site med forkortede URL'er i SMS -beskeder.

1. Log på Google, og gå derefter til Firebase .
  2. Klik på Besøg konsol .
  3. Vælg Tilføj projekt .
  4. Indtast navnet på dit projekt, såsom "Twilio URL Shortener", og klik på Fortsæt .
  5. Fortsæt alle yderligere konfigurationstrin, og klik på Opret projekt .
  6. Når dit projekt nu er oprettet, skal du klikke på Fortsæt for at navigere til projektsiden.
  7. Klik på ikonet for indstillinger, og vælg Projektindstillinger .
  8. Kopiér projekt -id'et og web -API -nøglen for at indtaste plugin -indstillingerne .
Tilbage til toppen

Meddelelsesvariabler

Tilføj dynamisk ordreoplysninger til dine SMS -beskeder ved hjælp af nedenstående variabler. Disse fungerer for både kunde- og adminbeskeder. Se nedenfor , hvis du vil tilføje dine egne variabler.

• %shop_name%- Dit site navn
  • %order_id%- Ordrenummer
  • %order_count%- Samlet antal ordrer, som kunden har placeret
  • %order_amount%- Det samlede beløb for ordren
  • %order_status%- Ordrenes nuværende status
  • %billing_name%- Fuldt kundenavn fra faktureringsoplysningerne
  • %billing_first%- Kundens fornavn fra faktureringsoplysningerne
  • %billing_last%- Kundens efternavn fra faktureringsoplysningerne
  • %shipping_name%- Navn brugt i forsendelsesoplysningerne
  • %shipping_method%- Leveringsmetode for ordren
Tilbage til toppen

Returner SMS -opsætning

Når en kunde svarer på en SMS, svarer Twilio som standard med en generisk meddelelse, der ser sådan ud:

Tak for beskeden. Konfigurer dit nummers SMS -URL for at ændre denne meddelelse. Svar på HELP for hjælp. Svar STOP for at afmelde. Meddelelse & Datahastigheder kan være gældende.

Opret en tilpasset svarmeddelelse i stedet ved at aktivere indstillingen Return SMS Message (Besked om SMS -besked) og følge nedenstående trin i din Twilio -konto:

1. Log på Twilio, og gå til siden Telefonnummer .
  2. Vælg det telefonnummer, hvor du vil modtage SMS.
  3. Se Beskeder , og indsæt URL -adressen fra indstillingerne for returnering af SMS -besked i feltet A -meddelelse kommer i feltet.

Når de er indstillet, vil dine kunder nu modtage det brugerdefinerede svar, når de besvarer dine SMS -beskeder i din butik.

Tilbage til toppen