Arbejd med lag

Lag adskiller elementerne i dit projekt, så du kan kombinere forskellige billeder, grafik, former og tekst på unikke måder, hvilket skaber dybde og fylde.

Vælg din enhed for at finde ud af, hvordan du arbejder med lag:

1. Log på din GoDaddy Studio -app
  2. Opret et projekt, eller rediger et eksisterende projekt .
  3. Vælg den øverste del af skærmenGoDaddy Studio -lagikonet iOS lag -ikon for at se lagstakken for den side, du er på.

Rediger lagrækkefølgen

Den rækkefølge, som lag vises i lagstakken afspejler, hvor hver del af designet vises på dit lærred. Den øverste er foran.

For at ændre placeringen af et lag skal du vælge og holde påGoDaddy Studio -lagikonet iOS markeringsikon til højre for det, og træk det derefter til en ny position.

Bemærk: Baggrundslaget kan ikke flyttes og vil altid være lige bagest.

Lås et lag

Du kan låse et lag, så du ikke ved en fejl redigerer eller flytter det.

I din lagstak skal du vælge hvor som helst på det lag, du vil låse, og derefter vælge Lås fra det viste banner.

Dupliker eller kopiér et lag

I din lagestak skal du vælge hvor som helst på det lag, du vil duplikere, og derefter vælge Dupliker fra det banner, der ser ud for at oprette en kopi med det samme.

Alternativt kan du vælge Kopiér fra det banner, der vises, og derefter indsætte det hvor som helst i din lagstak.

Slet et lag

For at slette et lag skal du vælgeGoDaddy Studio nyt projektikon sletteikonet til venstre for det, og vælg derefter Slet .