Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Om kreditkortopdateringsprogrammer

Vi er tilmeldt programmerne Visa® Account Updater og MasterCard® Automatic Billing Updater . Disse programmer gør det muligt at dele opdaterede kontooplysninger mellem os og dit kreditkortselskab.

Når vi har indsendt dine tilbagevendende faktureringsautorisationer til dit kreditkortselskab, modtager vi dine opdaterede kontooplysninger, hvis dit kortnummer eller udløbsdatoen er ændret. Når vi har modtaget dine opdaterede kontooplysninger, opdaterer vi automatisk din betalingsprofil og forsøger at behandle transaktionen.

American Express® har et tilbagevendende faktureringsprogram, der ligner programmerne Visa Account Updater og MasterCard Automatic Billing Updater. Dette program kræver ingen handling fra vores side.

Når American Express modtager dine tilbagevendende faktureringsgodkendelser fra os, identificerer de internt dit nye kortnummer eller udløbsdatoer. Derefter behandler de transaktioner med dine opdaterede kontooplysninger uden at sende dem til os, så dine betalingsprofiler ikke opdateres.

For at bekræfte din udstedende banks deltagelse i disse programmer skal du kontakte dit kreditkortselskab.